In perioada 9 - 19 aprilie nu vom procesa comenzile primite. Ele vor fi procesate incepand cu 20 aprilie. Multumim pentru intelegere!

Organic Man

Afiseaza: 1-7 din 7 produse

 Filtre

Produse cosmetice organice pentru bărbați

Este bine cunoscut faptul că femeile sunt cele care se preocupă cel mai mult de îngrijirea aspectului fizic și care investesc cel mai mult în produsele potrivite pentru îngrijire. Numai că în ultimii ani și bărbații au început să se preocupe mai mult de aspectul lor fizic, apelând la produse cosmetice care să ii ajute în acest demers.
Drept urmare, producătorii și magazinele de specialitate pun la dispoziția acestora produse potrivite, special concepute pentru nevoile lor. În această situație se află și magazinul online organic.com.ro, care deține o categorie special dedicată pentru bărbați, în care pot fi găsite mai multe tipuri de produse organice pentru îngrijire.

Ce fel de produse organice pentru îngrijirea bărbaților pot fi găsite în magazinul organic.com.ro?

Nevoile bărbaților sunt diferite de cele ale femeilor, astfel că și produsele de îngrijire pentru aceștia ar trebui să fie diferite. De la cantitatea și tipul de hormoni specifici organismului bărbaților, până la ocupație, obiceiuri și stil de viață, toate pot fi complet diferite față de cele ale unei femei. Astfel că produsele dezvoltate pentru aceștia au ca obiectiv tratarea pielii și părului la nivelul la care acestea au nevoie.
Tocmai de aceea, în categoria destinată bărbaților din magazinul online organic.com.ro poate fi găsită o gamă foarte largă de produse organice destinate îngrijirii bărbaților. De la geluri de duș, șampon și balsam, la loțiune de curățare facială, balsam după ras sau chiar cremă antirid, pentru față și ochi, toate pot fi găsite la numai un clic distanță.
În plus, toate produsele sunt organice. Adică sunt obținute din ingrediente naturale, din culturi ecologice, care nu au intrat în contact cu îngrășăminte sau substanțe chimice.

Cum ajută produsele organice de îngrijire?

Mulți oameni pot considera că ingredientele din compoziția produselor de îngrijire nu sunt foarte importante, ci eficiența acestora. În realitate însă, folosirea îndelungată a unor produse cu un conținut ridicat de substanțe chimice poate duce la apariția unor dereglări în organism și chiar la apariția unor probleme de sănătate.
De aceea, ingredientele naturale din compoziția produselor organice au rolul de a preveni contactul oamenilor cu o cantitate ridicată de substanțe chimice, oferind totodată efectele scontate. De exemplu, șamponul organic va curăța la fel de bine părul, chiar dacă va produce o cantitate de spumă mai mică decât un șampon convențional.
În plus, aceste ingrediente naturale provin din plante – extracte, tincturi, uleiuri – motiv pentru care pot avea un efect medicinal, ceea ce se traduce prin tratarea unor probleme cu care se confruntă persoana care folosește produse organice de îngrijire. Pentru a putea fi observate însă efectele, este necesar să se utilizeze pentru o perioada îndelungată.
De asemenea, ingredientele naturale trebuie să provină din culturi ecologice, pentru a căror cultivare nu s-au folosit îngrășăminte sau substanțe chimice, iar procesul tehnologic de prelucrare trebuie să fie unul sigur și care să păstreze calitățile medicinale ale acestora.
În acest fel, bărbații pot să beneficieze de cele mai bune și sănătoase produse organice pentru îngrijire, care pot fi găsite în magazinul online organic.com.ro într-o gama foarte variată.

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 17:00

0761102918 contact@organic.com.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!