Peeling enzimatic

Afiseaza: 1-2 din 2 produse

 Filtre

Peeling enzimatic

Curățarea eficientă a tenului presupune efectuarea a mai multor etape de curățare și îngrijire. Dacă exfolierea se face la suprafața pielii, peelingul este procesul prin care se poate pătrunde în profunzimea acesteia, pentru o curățare cât mai bună.
Cei care apelează la aceste metode de îngrijire a tenului au posibilitatea de a opta pentru un peeling chimic, care este însă mult mai agresiv cu pielea sensibilă de pe față, sau pot alege un peeling enzimatic organic, care acționează într-un mod blând dar eficient.
Este important însă să se aleagă un produs cosmetic potrivit tipului de ten și specificul pielii, motiv pentru care în magazinul online organic.com.ro pot fi găsite tipuri de peelinguri enzimatice potrivite pentru cele mai problematice tenuri, cel acneic, cu cuperoza sau piele sensibilă.

Ce este și cum acționează un peeling enzimatic?

După cum se poate deduce din denumirea sa, peeling-ul enzimatic este un tip de exfoliere profundă a tenului cu ajutorul enzimelor din produsele vegetale, astfel că este considerat un produs cosmetic organic, care folosește ingrediente naturale pentru a curața și înfrumuseța pielea. Tocmai de aceea, mai este denumit și peeling biologic.
Prin intermediul unui peeling enzimatic, celulele moarte și impuritățile de pe suprafața pielii sunt distruse și îndepărtate, având efect imediat. Este suficient să se aplice un strat potrivit de peeling pe față și să se lase să acționeze câteva minute, conform instrucțiunilor producătorului, după care se clătește bine cu apă călduță. Astfel se va obține un ten curat și luminos, cu o textură catifelată.
Principiul de funcționare al peelingului enzimatic constă în eficiența și modul în care acționează enzimele naturale din componența sa. Acestea distrug și dizolvă celulele moarte și impuritățile de la nivelul pielii, fără a acționa însă asupra celulelor vii, motiv pentru care este considerat și un tip de peeling sigur, fără efecte adverse.

Ce sunt enzimele?

Enzimele sunt substanțe naturale, care se pot găși în plante, fructe și legume, al căror rol principal este acela de a se implică și susține metabolismul organismelor vii, prin formarea sau degradarea unor substanțe. În  cazul peelingului, acestea au rolul de a degrada și distruge celulele moarte, fără a lasă reziduuri în urma procesului. Acest lucru le fac să fie foarte potrivite pentru produsele cosmetice și dermatocosmetice, fiind foarte apreciate mai ales de persoanele care pun accent pe calitatea produselor pe care le folosesc.
Drept urmare, peelingurile enzimatice sunt, în general, obținute din ingrediente naturale, precum extracte de plante, uleiuri obținute din acestea. Cele care sunt disponibile în magazinul online organic.com.ro sunt produse cosmetice organice, obținute din ingrediente ecologice, care nu au intrat în contact cu niciun fel de substanțe chimice.
Astfel că peelingul enzimatic este o metodă sigură de exfoliere în profunzime chiar și pentru persoanele cu ten sensibil ori cu un ten cu probleme, cum ar fi acneea sau cuperoza, ceea ce permite includerea acestuia în rutina de îngrijire, deoarece poate fi folosit de aproximativ 2 ori pe săptămâna sau ori de câte ori este nevoie.
Prin urmare, cei care își doresc un ten curat și luminos, dar fără și acționeze asupra lui cu substanțe chimice, care în timp pot duce la apariția unor dezechilibre, pot opta pentru peelingul enzimatic.

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 17:00

0761102918 contact@organic.com.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!