In perioada 9 - 19 aprilie nu vom procesa comenzile primite. Ele vor fi procesate incepand cu 20 aprilie. Multumim pentru intelegere!

Pentru duș

Afiseaza: 1-10 din 10 produse

 Filtre

Produse organice pentru duș

Igiena corporală este una dintre cele mai importante rutine, pe care copiii trebuie să o învețe încă de la cele mai mici vârste. Odată cu creșterea și avansarea în vârstă, momentul dușului poate reprezenta chiar momentul de liniște și relaxare, după o zi agitată și aglomerată, sau momentul care oferă startul pentru o nouă zi.
De aceea, folosirea unui gel de duș potrivit personalității fiecăruia poate transforma astfel momentul dușului. Deși pe piață există o diversitate foarte mare de produse pentru spălarea și curățarea corpului, cu arome dintre cele mai variate, este de preferat să se opteze pentru geluri de duș organice, chiar dacă acestea sunt considerate a fi fade.
În realitate, gama de produse organice pentru îngrijire și curățare s-a diversificat foarte mult în ultimii ani, lucru care poate fi observat și în magazinul online organic.com.ro, unde pot fi găsite produse organice dintre cele mai diverse, inclusiv geluri de duș pentru femei și pentru bărbați.

De ce să se aleagă gelurile de duș organice?

De obicei, gelul de duș este ales în funcție de miros sau de nevoile pielii – o piele uscată are nevoie de un alt tip de gel de duș decât o piele grasă. De asemenea, gelurile de duș care produc multă spumă sunt foarte apreciate, însă nu este necesar să producă multă spumă pentru a curăța pielea eficient.
Gelurile de duș organice, de exemplu, nu sunt la fel de bogate în spumă ca gelurile de duș convenționale, dar eficiența lor nu este afectată. Această diferență apare din cauza unei substanțe chimice care se află în compoziția produselor convenționale, acesta fiind și motivul pentru care este folosită. Numai că substanțele chimice din compoziția gelurilor de duș pot avea efecte neplăcute asupra pielii, putând duce la o uscare mai rapidă sau chiar la apariția unor iritații.
Drept urmare, un alt motiv pentru care ar trebui alese gelurile de duș organice este păstrarea sănătății pielii și a organismului în general, lucru posibil datorită ingredientelor naturale din compoziția unor astfel de produse pentru igienă. Gelurile de duș organice sunt obținute din ingrediente naturale, care provin din culturi ecologice, asupra cărora nu s-a intervenit cu nicio substanță chimică sau tehnică ce poate afecta calitățile acestora.
Astfel de geluri de duș pot fi găsite în magazinul online organic.com.ro, în această categorie putând fi găsite și loțiuni de curățare pentru față, care ar trebui să facă, de asemenea, parte din rutină zilnica a igienei personale.

Ce înseamnă un produs organic de îngrijire?

Un produs 100% organic poate fi dificil de obținut, un astfel de procent fiind valabil numai unturile de corp. În schimb, un gel de duș organic poate avea și un procent de 95% compoziție din ingrediente organice, este necesar însă ca restul de 5 procente să fie reprezentat de substanțe cât mai puțin periculoase, pentru a nu submina calitățile și beneficiile ingredientelor organice.
Cum ingredientele principale ale unui gel de duș organic provin din plante, din culturi certificate ecologic, complexul de proprietăți benefice, chiar medicinale, au un efect pozitiv asupra întregului organism, care vor putea fi vizibile după o perioada mai îndelungată.

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 17:00

0761102918 contact@organic.com.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!