Transport GRATUIT la toate comenzile peste 190 de lei

Produse îngrijire păr

Afiseaza: 1-15 din 15 produse

 Filtre

Produse organice pentru îngrijirea părului

Pe lângă poluarea din aer și alte chimicale cu care oamenii intră în contact în fiecare zi, aceștia ar trebui să acorde atenție și produselor de îngrijire pe care le folosesc, deoarece multe dintre ele au în compoziție ingrediente care pot avea un efect negativ puternic asupra sănătății lor.
Cei care au înțeles deja acest lucru, s-au reorientat către produsele cosmetice organice, care sunt realizate din ingrediente naturale, obținute ecologic și pentru care se folosesc tehnici și procedee tradiționale, care nu implică folosirea niciunui tip de substanțe chimice. Astfel de produse sunt disponibile și în magazinul nostru, organic.com.ro, unde poate fi găsită o gama vastă de produse organice destinate îngrijirii părului.

Care sunt cele mai des folosite produse cosmetice organice și de ce?

Oamenii aleg, de cele mai multe ori, produsele organice dedicate îngrijirii, atât a pielii, cât și a părului, motiv pentru care șamponul, balsamul și masca de păr organice sunt unele dintre cele mai căutate produse din această categorie.
Este deja bine cunoscut că folosirea unui șampon nepotrivit va afecta vizibil aspectul podoabei capilare, dar și sănătatea firului de par. Multe astfel de produse conțin parabeni și ftalați, dar și alte chimicale care pot încarca firul de păr, care nu va mai avea capacitatea de a respira și a se regenera în mod natural. În timp, folosirea unor produse de îngrijire a părului nepotrivite poate duce chiar la căderea acestuia.
În schimb, ingredientele naturale, care provin din culturi ecologice, pot oferi părului hrănirea și hidratarea de care are nevoie pentru a-și păstra aspectul natural și sănătos. De asemenea, produsele obținute din astfel de ingrediente pot fi folosite fără griji în fiecare zi, deoarece nu au niciun efect advers asupra stării generale de sănătate a oamenilor.
Un alt motiv pentru care produsele de îngrijire a părului realizate din ingrediente organice sunt preferate este faptul că pot fi găsite astfel de produse pentru orice tip de păr, astfel încât oamenii să nu facă rabat de la nevoile specifice ale podoabei lor capilare.

Care sunt beneficiile produselor organice de îngrijire a părului?

Alegerea unor produse organice pentru îngrijirea părului aduce numeroase beneficii atât podoabei capilare, cât și mediului înconjurător și chiar stării generale de sănătate a oamenilor.
De exemplu, îngrijirea părului cu un produs organic previne pătrunderea în organism a unor substanțe chimice care pot fi nocive acestuia, cum pot fi metalele grele. De asemenea, ingredientele naturale din compoziția acestora, asupra cărora s-a intervenit cât mai puțin atât cu îngrășăminte și aditivi chimici, cât și cu tehnici de prelucrare, vor oferi firului de păr nutrienții și hrănirea de care are nevoie pentru a se menține sănătos, hidratat și strălucitor.
Totodată, ingredientele folosite pentru obținerea produselor organice de îngrijire a părului sunt unele prietenoase cu natura și cu mediul înconjurător, deoarece folosirea îngrășămintelor și substanțelor chimice vor infesta solul și apele subterane, care ulterior se vor răsfrânge asupra sănătății oamenilor.
Drept urmare, produsele de îngrijire a părului disponibile în magazinul online organic.com.ro sunt unele potrivite tuturor celor care își doresc să folosească produse cât mai sănătoase și naturale, eficiente, dar fără a afecta natura.

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 17:00

0761102918 contact@organic.com.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!