Transport GRATUIT la toate comenzile peste 190 de lei

Sampon

Afiseaza: 1-7 din 7 produse

 Filtre

Șampoane organice

Un produs de îngrijire nu trebuie să fie 100% organic pentru a putea fi încadrat în această categorie, însă este important ca un procent cât mai mare de ingrediente să fie naturale, din culturi ecologice. Astfel că atunci când vine vorba despre șampoane, cele care sunt disponibile în magazinul nostru organic.com.ro sunt produse organice a căror compoziție este formată în proporție de 95% din ingrediente organice.
Șamponul este unul dintre produsele de îngrijire care nu lipsește din rutina niciunei persoane, indiferent de vârstă sau chiar tipul de păr. Cum acesta este folosit foarte des, chiar zilnic, lista de ingrediente a acestuia este extrem de importantă, deoarece expunerea repetată la substanțe chimice poate fi nocivă pentru sănătatea oamenilor.

De ce să se aleagă șampoane organice?

Diferențele dintre un șampon clasic și unul organic sunt foarte multe, iar cele mai multe dintre acestea țin de ingredientele pe care le conțin. Șampoanele organice nu conțin în compoziția lor substanțe chimice, indiferent că este vorba despre cele al căror rol este acela de a produce spumă sau de a oferi un miros plăcut produsului.
De obicei, un șampon organic conține ingrediente naturale, crescute într-un mod prietenos cu mediul, astfel încât să nu fie încărcate de toxine și chimicale, pe care să le transmită ulterior produsului și persoanelor care îl folosesc. Pe când, substanțele naturale pot avea efecte benefice asupra structurii firului de par, care va fi astfel hrănit și hidratat, devenind mai frumos și mai sănătos.
Există mai multe tipuri de șampoane organice, potrivite pentru fiecare tip de par, astfel încât toți cei care țin la sănătatea lor și a podoabei lor capilare să le poată îngriji corect și eficient. În plus, folosirea unui astfel de șampon va oferi numeroase beneficii părului, precum:
1.      Contribuie la scăderea porozității părului
Porozitatea ridicată a părului este una dintre cauzele care duc la scăderea rezistenței și fermității părului, precum și subțierea acestuia. Pentru corectarea acestei probleme, este recomandat să se folosească produse de îngrijire hidratante, iar șampoanele organice pot avea acest efect pe termen lung.
Dacă un șampon clasic va oferi impresia că părul este hidratat imediat după spălare, dar odată ce se încetează folosirea lui, porozitatea părului va crește, în cazul unui șampon organic, rezultatele finale vor putea fi observate după o perioada mai îndelungată de timp, dar va fi un rezultat de lungă durată.
2.      Părul este mai puternic și mai rezistent
Deoarece primește nutrienții de care are nevoie, în mod natural, firul de păr devine mai gros și mai rezistent. Drept urmare și rezistența podoabei capilare la agresiunile la care este supusă zilnic este mai mare.
3.      Un aspect estetic mult mai plăcut
Prin vopsirea repetată, femeile vor obține o anumită culoare a părului, dar acesta își va pierde din strălucirea și aspectul ferm pe care le are în mod natural. Folosind un șampon organic, în timp acestea pot ajunge să nu își mai dorească să își vopsească părul deoarece nuanța acestuia va fi una mai plăcută, mai „vie” și mai strălucitoare.

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 17:00

0761102918 contact@organic.com.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!