Transport GRATUIT la toate comenzile peste 190 de lei

Sapunuri

Afiseaza: 1-6 din 6 produse

 Filtre

Săpunuri organice

În prezent, tot mai multe persoane încep să își îndrepte atenția către un stil sănătos de viață. De la o alimentație mai atentă până la practicarea regulată a diverselor tipuri de sport sau de activități fizice, alegerile oamenilor încep să devină din ce în ce mai calculate. Astfel, se acordă, implicit, o atenție sporită și produselor de îngrijire a pielii.
Conform cercetărilor, există o mulțime de bacterii, microorganisme dăunătoare și microbi care se regăsesc la nivelul pielii. Astfel, cei care își doresc să se protejeze în mod corespunzător iau în considerare săpunurile organice. Spre deosebire de săpunurile obișnuite, care sunt de obicei fabricate din substanțe chimice sintetice și toxice, săpunul organic este alcătuit din ingrediente naturale, bio, predominantă fiind folosirea plantelor.

6 avantaje ale folosirii săpunurilor organice


1. Săpunul organic este mai sănătos pentru piele. Săpunurile organice sunt mai sănătoase pentru piele, pentru că ingredientele naturale din componența acestora ajută semnificativ la hidratarea și curățarea pielii. Din păcate, săpunul produs în masă conține o mulțime de ingrediente dăunătoare, implicit parabeni, triclosan și sulfați.
2. Săpunul organic conține antioxidanți. În procesul de producție, săpunul organic reușește să își păstreze proprietățile antioxidante. Acestea ajută la repararea pielii, la reducerea inflamațiilor, având capacitatea de a menține pielea curată. Conținutul ridicat de antioxidanți din săpunurile naturale ajută, de asemenea, la intinerirea pielii și la încetinirea procesului de îmbătrânire.
3. Săpunul organic este bogat în glicerină. Pe lângă efectele sale de curățare, glicerina este cunoscută că fiind cel mai bun hidratant pentru piele. S-a constatat că glicerina ajută chiar și la ameliorarea bolilor dermatologice. Poate îmbunătăți textura pielii și îi poate întări bariera naturală de a rezista împotriva iritațiilor provocate de factorii de mediu. Săpunul organic este puternic recomandat pentru persoanele cu piele sensibilă, tocmai datorită acestui ingredient care are proprietăți calmante.
4. Săpunul organic este lipsit de conservanți. Săpunul organic nu conține conservanți care să îi prelungească artificial termenul de expirare. Acești conservanți sunt în principal substanțe chimice dăunătoare care pot dauna sănătății pe termen lung.
5. Săpunul organic are proprietăți antibacteriene. Săpunul antibacterian obișnuit are în componența sa triclosan, parabeni, sulfați și alte substanțe chimice toxice. Din fericire, săpunurile organice, care folosesc agenți antibacterieni naturali, cum ar fi uleiurile esențiale, nu produc efecte nocive. Pe lângă faptul că hidratează și curață pielea în mod corespunzător, uleiurile naturale emană mirosuri plăcute.
6. Săpunul organic are proprietăți de vindecare. Datorită ingredientelor naturale din săpunurile organice, cum ar fi uleiurile esențiale și extractele din plante, acestea tind să aibă proprietăți de vindecare. Acționează ca agenți de curățare și pot contribui, de asemenea, la îmbunătățirea afecțiunilor pielii, cum ar fi acneea, eczema sau chiar arsurile solare.
Folosirea produselor organice de îngrijire poate fi una dintre prioritățile tuturor persoanelor în contextul actual, pentru că fiecare își dorește să se bucure de un corp sănătos, protejându-l adecvat de factorii nocivi de mediu, de bacterii și microorganisme dăunătoare. Din acest motiv, săpunul organic nu trebuie să lipsească sub nicio formă din colecția de produse de îngrijire personală a niciunei persoane.

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 17:00

0761102918 contact@organic.com.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!