In perioada 9 - 19 aprilie nu vom procesa comenzile primite. Ele vor fi procesate incepand cu 20 aprilie. Multumim pentru intelegere!

Scrub

Afiseaza: 1-4 din 4 produse

 Filtre

Scrub organic

Pielea umană este formată din mai multe straturi, hipoderm – țesutul subcutanat și stratul cel mai profund – derm, stratul de mijloc, epiderm, stratul superior și care intră în contact cu toate substanțele și suprafețele, zi de zi. Rolul principal al pielii este acela de protecție datorită celulelor de pe stratul superior al acesteia – cheratinocite – care au însă o perioadă limitată de viață, de aproximativ 28 de zile, timp în care pielea produce noi celule care să le înlocuiască pe cele vechi.
Astfel ia naștere procesul de exfoliere naturală a pielii, prin care orice organism uman trece. O exfoliere ineficientă, cumulată cu substanțele toxice cu care corpul intră în contact zilnic, fac să apară un aspect inestetic al pielii și chiar contribuie la apariția neplacutelor coșuri sau comedoane. De aceea, o curățare corectă și eficientă a pielii ajută la păstrarea unui aspect frumos și sănătos al acesteia.
Pentru o curățare eficientă, din ritualul de îngrijire al pielii nu ar trebui să lipsească scrub-ul. Acesta este un produs cosmetic cu rol exfoliant, care poate fi folosit atât pentru ten, cât și pentru întregul corp, motiv pentru care în magazinul nostru, organic.com.ro, pot fi găsite diferite tipuri de scrub organic.

Ce ingrediente se folosesc în compoziția scrub-ului?

Rolul scrub-ului este acela de a îndepărta toate celulele moarte de pe suprafața pielii. Acest lucru se face datorită particulelor exfoliante din compoziția acestuia, care au un aspect abraziv, de diferite granulații, în funcție de zona corpului căreia ii este dedicat. De exemplu, un scrub de față este mai fin decât unul pentru corp deoarece tenul este mult mai sensibil decât pielea de pe restul corpului.
Pentru a putea îndeplini acest rol, un scrub are în compoziția sa în primul rând un ingredient grunjos, cum ar fi sare sau zahăr, care să ajute exfolierea. De asemenea, alături de acesta se regăsesc și diferite uleiuri și extracte din plante care ar trebui să provină din culturi ecologice, astfel încât efectul final să fie o piele fină și hidratată.
Un alt motiv pentru care calitatea ingredientelor este foarte importantă este și faptul că noile celule ale pielii au nevoie de un tratament care să le ajute să își îndeplinească funcțiile cât mai eficient. De aceea, dacă se folosește un scrub organic, obținut din ingrediente naturale, celulele vor primi nutrienți, vitamine și emolienți, care au rolul de a crea o peliculă protectoare asupra pielii.

Cum se folosește scrub-ul?

De obicei, se aplică o cantitate mare de scrub pe corp, care este masată astfel încât să acopere fiecare centimetru de piele. În cazul tenului însă este suficientă o cantitate mai mică, deoarece și suprafața este mai mică.
În funcție de producători, recomandările pentru efectuarea exfolierii cu ajutorul unui scrub sunt diferite. Acesta poate fi efectuat fie pe pielea umedă, după duș, fie pe pielea uscată, cum sunt produsele de exfoliere a corpului din magazinul organic.com.ro. În plus, acestea conțin și uleiuri esențiale și extracte din ingrediente naturale ecologice, precum ulei de cocos, ceară de albine, ulei de cătină, ulei de migdale dulci.

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 17:00

0761102918 contact@organic.com.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!