Transport GRATUIT la toate comenzile peste 190 de lei

Tratament par

Afiseaza: 1-3 din 3 produse

 Filtre

Tratament pentru păr

Stilul de viață și factorii externi sunt unele dintre aspectele care au un efect negativ puternic asupra părului, astfel că cei care își doresc o podoabă capilară bogată și sănătoasă ar trebui să acorde mare atenție acestora. Ritualul de îngrijire al acestuia este și el foarte important, motiv pentru care nu ar trebui să se sară peste nicio etapă, de la șamponare, la aplicarea balsamului și a tratamentului pentru păr.
Cum calitatea hranei oferită corpului este importantă pentru sănătatea acestuia, la fel este și calitatea hranei oferite părului. Nutrienții și hidratarea firului de păr se realizează prin intermediul produselor de îngrijire, calitatea acestora fiind deci extrem de importantă. De aceea, în magazinul nostru online, organic.com.ro, pot fi găsite produse organice de îngrijire a părului, de la șampon și balsam la tratamente pentru păr.

Ce fel de tratamente de păr pot fi găsite la organic.com.ro?

Problemele legate de păr cu care se pot confrunta oamenii sunt foarte multe și variate, de la cele legate de textura părului și căderea acestuia, la probleme ale scalpului. Pentru ca podoaba capilară să fie una frumoasă și cu o strălucire naturală, este important să se trateze toate problemele acesteia.
Pe acest principiu merge și magazinul online organic.com.ro, care pune la dispoziția celor interesați tratamente organice pentru păr, cu ajutorul cărora pot trata căderea părului, stimulând totodată creșterea acestuia, precum și probleme cu mătreața sau cu un păr gras.
Motive pentru care oferă numai produse organice? Acestea sunt obținute din ingrediente naturale, prietenoase cu mediul, care sunt prelucrate prin tehnici și procedee care să nu le afecteze calitățile și beneficiile, pentru a le putea îngloba în componența produsului finit.
Astfel, vitaminele, mineralele, nutrienții, emolienții naturali – cum sunt glicerină vegetală, unturile și uleiurile vegetale – vor putea acționa asupra firului de păr, oferindu-i acestuia tratamentul de care are nevoie.

Prin ce se deosebesc tratamentele organice pentru păr de cele standard?

Principala diferență dintre tratamentele organice și cele standard, indiferent că sunt dedicate părului sau pielii, constă în efectele pe care le au asupra organismului de-a lungul timpului.
Produsele de îngrijire standard au în componența lor o lista lungă de ingrediente, multe dintre acestea necunoscute oamenilor obișnuiți. Este vorba despre numeroase substanțe chimice, care folosite pentru un timp îndelungat pot avea efecte dintre cele mai neplăcute, de la apariția unor dezechilibre, la apariția unor probleme de sănătate.
De aceea, la fel ca în cazul unei alimentații sănătoase și echilibrate, se recomandă ca și produsele de îngrijire să fie unele sănătoase și prietenoase cu pielea și organismul uman. Din această categorie fac parte produsele organice, care au în compoziție ingrediente naturale, provenite din culturi ecologice și prelucrate prin tehnici speciale, astfel încât să nu intre în contact cu substanțe chimice și, mai ales, să le conțină și să le transmită mai departe, utilizatorilor.
În unele cazuri, pentru produsele organice de îngrijire sunt folosite și ambalaje pe măsură, adică biodegradabile, pentru ca protejarea mediului înconjurător să fie completă. Optând deci pentru produse organice de îngrijire, oamenii nu se vor bucura numai de beneficiile oferite pielii și părului lor, ci și de cele aduse mediului.

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 17:00

0761102918 contact@organic.com.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!